Lidé jsou dnes hrozně netolerantní. Dáš jednomu, jen tak maličko, skoro náznakově, po hlavě, a on by se proto chtěl, malichera, hned vážně prát...

Tolik různých bločků za tolik let! Kolik jich vlastně bylo? Suchým hadrem to kdysi na sklonku minulého tisíciletí začalo, pokračovalo se přes Bublající bahno, Zapíchnutý vidle ... a skončilo to u Letu mouchy. Let mouchy I má už bohužel přeplněnou databázi a tak svým tlacháním plním Let mouchy II.

neděle 17. února 2013

Kdeže je to jaro???

To byl tejden... brrr... Nějak mne už zmáhá dělat práci pro tři ve dvou. Zítra jde nemocná kolegyně na kontrolu, tak jsem zvědavá, jestle nám laskavě sdělí, jak dopadla.
Ráda bych aspoň dva dny volna... nebo třeba jen den a půl. Chci se ráno pořádně vyspat (proč se mi ráno po zazvonění budíku nejlíp spí a v noci ne a ne zabrat???) a pak by nebylo od věci, kdybych doma trošku proběhla s hadrem... nějak se nám tady tvoří binec a já nechápu proč, když skoro nejsme doma.
Zima dobrá, ale pořád si myslím, že bych na jaře tenhle divadelní maraton dávala líp.
No, tak jsem si  tady postěžovala a jdu někde hledat síly, abych si je vzala sebou zítra do divadla.
Než jsem to postla, tak to roztálo... ale bylo to hezké.

2 komentáře:

  1. Též jsem se včera odhodlala a proběhla doma s hadrem a odpatkovým košem a vykazovala. To ten úklid šel mnohem líp.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se ti šouply prsty na klávesnici??? Já se o domácí práce pokouším, ale nějako nestíhám... uvidíme, co Krabicová roura... zatím marodí a kdoví, jak to s ní dopadne...

      Vymazat