Lidé jsou dnes hrozně netolerantní. Dáš jednomu, jen tak maličko, skoro náznakově, po hlavě, a on by se proto chtěl, malichera, hned vážně prát...

Tolik různých bločků za tolik let! Kolik jich vlastně bylo? Suchým hadrem to kdysi na sklonku minulého tisíciletí začalo, pokračovalo se přes Bublající bahno, Zapíchnutý vidle ... a skončilo to u Letu mouchy. Let mouchy I má už bohužel přeplněnou databázi a tak svým tlacháním plním Let mouchy II.

středa 30. června 2021

Moucha děkuje za pozornost a přelétá...

 K tomuto kroku jsem se odhodlávala poměrně dlouho. I teď to dělám nerada, ale už asi nastal ten správný čas. 

S každým Letem Mouchy (i těm, co jim předcházelo) jsem se mazlila a ladila ty nejtitěrnější detaily, aby blog vypadal k obrazu mému. Let Mouchy II vydržel přes sedm let a to už si na něj jeden zvykne. 

Jenže jak život plynul, tak se do Mouchy dostaly i události, které mě mnohdy rozlístostní tak, že už se mi nechce dál psát. Odchodů a ztrát bylo za ty roky dost a dost.

Takže odcházím dál a tímto Let Mouchy II pověsím na hřebíček - ale ne moc vysoko, abych dosáhla. Přeci jen se za ty roky stalo i pár úžasných věcí...

Každopádně nechci zapomenout ani na špatné a už vůbec ne na dobré. Mějte se krásně a jestli budete mít náladu na pár plků bez informační hodnoty, přijďte pobejt. 

2 komentáře: