Lidé jsou dnes hrozně netolerantní. Dáš jednomu, jen tak maličko, skoro náznakově, po hlavě, a on by se proto chtěl, malichera, hned vážně prát...

Tolik různých bločků za tolik let! Kolik jich vlastně bylo? Suchým hadrem to kdysi na sklonku minulého tisíciletí začalo, pokračovalo se přes Bublající bahno, Zapíchnutý vidle ... a skončilo to u Letu mouchy. Let mouchy I má už bohužel přeplněnou databázi a tak svým tlacháním plním Let mouchy II.

čtvrtek 9. května 2013

Když hvězda padá...

Maminka se v lednu dozvěděla, že má velmi pokročilou rakovinu prsu. Od února do konce dubna podstoupila několik chemoterapií, aby bylo bujení zastaveno a mohla 6. května nastoupit do nemocnice, kde jí byla 7. května provedena ablace prsu. Její muž a můj skorotatínek, se kterým je už hodnou řádku let, který jí byl v nemoci oporou a který vždy kypěl zdravím a dobrou náladou, nekuřák, sportovec, se 29. dubna dozvěděl, že má pokročilou rakovinu jícnu. 5. května, den před nástupem maminky do nemocnice, ho ranila mrtvice - naštěstí záchranka přijela brzy a tak nedošlo k většímu poškození, ale léčba jícnu se tím o několik drahocenných dní odložila.
Včera jsem byla za maminkou v nemocnici a ta se mne zeptala, co bych si přála ke svým zítřejším narozeninám.

Mám jen jedno jediné přání a doufám, že se mi splní.

Jenže je škoda, že se to nedá koupit...

4 komentáře:

  1. Jo, někdy je život k nepřežití.... ať vše dopadne, jak nejlíp to půjde!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Alfo, přeji ti k těm zítřejším narozeninám hodně naděje a síly pro tvé blízké!

    OdpovědětVymazat
  3. Na tváři lehký smích, hluboký v srdci žal... nebo spíš strach, snad se s tím dá žít... Stále si ale nepřipouštím, že by to všechno nemělo dobře dopadnout, mají ještě čas... i když ta Zubatá si vybírá i mnohem, mnohem mladší... Každopádně moc děkuji za přání.

    OdpovědětVymazat
  4. Je to náročné... někdy z toho pekelně bolí dušička.

    OdpovědětVymazat