Lidé jsou dnes hrozně netolerantní. Dáš jednomu, jen tak maličko, skoro náznakově, po hlavě, a on by se proto chtěl, malichera, hned vážně prát...

Tolik různých bločků za tolik let! Kolik jich vlastně bylo? Suchým hadrem to kdysi na sklonku minulého tisíciletí začalo, pokračovalo se přes Bublající bahno, Zapíchnutý vidle ... a skončilo to u Letu mouchy. Let mouchy I má už bohužel přeplněnou databázi a tak svým tlacháním plním Let mouchy II.

pondělí 28. října 2013

Pozdrav minulosti

Smuteční obřad máme již pár dní za sebou a začali jsme se přizpůsobovat nové situaci. Což znamená, že obsah tří domácností se stěhuje do našeho domečku, ve kterém se obsah jednoho bytečku prozatímně (!) naházel na půdu, aby v něm mohl řádit zedník, elektrikář a tapetář a následně se přistěhovala Jejka.
Chce se mi plakat. Plakat beznadějí nad bordelem v domě, který se tak nějak zhmotnil v celé své nahotě. Bordel je na půdě, na schodech, v bytech, v prádelně, ve sklepě... netuším, kde je vpravo, kde vlevo, kde nahoře a kde dole. Do toho má milá kočata soutěží, která mi nejvíckrát podrazí nohy. Hodit po nich hladovým psem!

Ano, jsem vzteklá, zuřivá a protivná, protože bordel a protože nevím, kdy a kde začít.
Jejka je vzteklá, zuřivá a protivná, protože bordel a neví, jestli si tapetovat nebo se stěhovat a času málo a práce moc.
Maminka je smutná a plná beznaděje a tu a tam i zuřivá, protože bordel...
Silvestr ... je Silvestr a zdá se, že mu je to všechno jedno, protože se to přece ŇÁK stihne. Jeho přístup k situaci mne dělá ještě víc vzteklou, zuřivou a protivnou. Hodit po něm rozzuřenou kočkou.

V útrobách nevím už kterých jsem našla cosi, co mne na malou chvíli uklidnilo, rozněžnilo a vrátilo o hezkou řádku let zpátky. Dokonce jsem nechala bodrel bordelem a na pospas kočkám, udělala v okamžiku nálezu fotku a potom sedla k počítači, abych mohla napsat tento příspěvek.

Holky, ženy... která si na to pamatujete?

9 komentářů:

  1. Já. Opakovaně mi byla zabavována, když jsme si s ní hrála pod lavicí. Markéta K.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem je měla. A mockrát přišívala nožičky a ručičky! Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky. Obávám se, že teď už by Plaváček asi měřítky EU neprošel, aby děti něco z něj nezblajzly.

      Vymazat
  3. jáá! :-) měla jsme jich víc i s výbavičkou- i káčáreček měly! ;-) Hezká vzpomínka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, taky jsem měla kočárek... tuším, že bílej s červenou boudičkou... :D

      Vymazat
  4. Přidávám se do party. Maminka mi na ně háčkovala pidišatičky a v krabicích od bot měly vymazlené pokojíčky, dokonce kuchyňku s ledničkou a minivajíčky a salámkem a plastovým minikuřátkem. A obývák s krbem a svítící lampičkou na plochou baterii, tuším made in USSR :-)) Musím u našich vlézt na půdu...tam jsou poklady...Alfo, nedejte se bordelem vydeptat, však ho časem zpacifikujete!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéééé, vybavenou ledničku jsem pro ně neměla, ani svítící lampičku... Musím to vyčinit mamince. Já jí pořád říkám, že jsem byla zanedbávané a týrané dítě. A hle, důkaz je tady. Ledničku a světýlko mi nejenže nekoupila, ale i zapřela a pak mě taky jednou zřezala řemínkem na psa, když jsem místo v šest přišla domů někdy v devět.

      Vymazat
    2. Chuděrko :-))) Koukni, co mi zrovna dnes přišlo do rány na fb (snad bude odkaz funkční): https://www.facebook.com/photo.php?fbid=535555129848147&set=a.391500707586924.84050.384297188307276&type=1&theater

      Vymazat
    3. No jo, to jsou ty o pár mm větší s nožičkama do O... taky jsem jednu našla. Ale je nahatá. Kdoví, kam se poděly ty mraky mnou a babičkou vyráběných oblečků...

      Vymazat